Gemeente Altena - Aanvraag exploitatievergunnng Dorpshuis De Bolderik in Sleeuwijk

donderdag 4 augustus 2022
exploitatievergunning

Algemene Plaatselijke Verordening:

Ingediende aanvragen exploitatievergunning

• 1.

Sleeuwijk, Nanningh Keyserstraat 2, Dorpshuis De Bolderik 2022-026396

Inzien

U kunt de ingediende aanvraag inzien vanaf de eerste werkdag na deze publicatie tot en met 2 weken na publicatie (4 tot en met 18 augustus). U kunt de aanvraag inzien in het gemeentehuis, Sportlaan 170 in Almkerk. Maak hiervoor eerst een afspraak via 0183 - 51 61 00.

Het is mogelijk binnen deze twee weken schriftelijk of mondeling uw zienswijze kenbaar te maken. U kunt schriftelijk een zienswijze kenbaar maken bij de burgemeester van Altena, Postbus 5, 4286 ZG Almkerk. Als u uw zienswijze mondeling kenbaar wilt maken dan kunt u binnen twee weken contact opnemen met mevrouw Gerda van de Giessen via 0183 - 51 61 00 of via g.vandegiessen@gemeentealtena.nl.