Gemeente Altena - Aanvraag vergunning voor diverse werkzaamheden aan de woning St. Elisabethstraat 17 in Hank

donderdag 22 september 2022
omgevingsvergunning

De gemeente Altena heeft een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen. De vergunning is aangevraagd voor:

• 1.

Hank: St. Elisabethstraat 17, 4273 EH, een dakkapel plaatsen, isoleren zolder, plaatsen vaste trap naar zolder en grotere kamer realiseren (2022-031699); ingekomen op 8 september 2022.

Waarom publiceren wij dit bericht?

Een omgevingsvergunning wordt bij de gemeente aangevraagd om toestemming te krijgen om iets te bouwen, verbouwen, slopen, kappen of aan te leggen. Met dit bericht laten we u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving.

Dan kunt u op tijd reageren als u het hier niet mee eens bent.

Wanneer neemt de gemeente een besluit over de aanvraag van de vergunning?

We nemen hier waarschijnlijk binnen 8 weken een besluit over. Als wij de vergunning verlenen, dan publiceren we opnieuw een bericht. Vanaf dat moment kunt u de documenten met informatie over de vergunning bekijken en hierop reageren. U kunt nu nog niet reageren.

Heeft u vragen over de aanvraag van de vergunning?

U kunt nu alvast de aanvraag van de vergunning bekijken en hierover vragen stellen. Hiervoor kunt u bellen met de gemeente. Dit kan via het telefoonnummer 0183 – 51 61 00.