Achtergrond Golf boven
Achtergrond Golf onder

Gemeente Altena - Aanvraag vergunning voor het tijdelijk plaatsen van een stacaravan aan de Burgemeester van der Schansstraat 13 in Andel

Publicatiedatum:
donderdag 25 mei 2023
Originele publicatie downloaden:
Download het PDF bestand
Type bekendmaking:
omgevingsvergunningGemeente Altena - Aanvraag vergunning voor het tijdelijk plaatsen van een stacaravan aan de Burgemeester van der Schansstraat 13 in Andel

De gemeente Altena heeft een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen. De vergunning is aangevraagd voor:

 

  • 1.

    Andel: Burgemeester van der Schansstraat 13, 4281 LG, tijdelijk een stacaravan plaatsen (2023-016257); ingekomen op 13 mei 2023.

Waarom publiceren wij dit bericht?

Een omgevingsvergunning wordt bij de gemeente aangevraagd om toestemming te krijgen om iets te bouwen, verbouwen, slopen, kappen of aan te leggen. Met dit bericht laten we u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving.

Dan kunt u op tijd reageren als u het hier niet mee eens bent.

Wanneer neemt de gemeente een besluit over de aanvraag van de vergunning?

We nemen hier waarschijnlijk binnen 8 weken een besluit over. Als wij de vergunning verlenen, dan publiceren we opnieuw een bericht. Vanaf dat moment kunt u de documenten met informatie over de vergunning bekijken en hierop reageren. U kunt nu nog niet reageren.

Heeft u vragen over de aanvraag van de vergunning?

U kunt nu alvast de aanvraag van de vergunning bekijken en hierover vragen stellen. Hiervoor kunt u bellen met de gemeente. Dit kan via het telefoonnummer 0183 – 51 61 00.