Gemeente Altena - Evenementenvergunning voor Altena's Streekbierenfestival in Dussen

donderdag 16 juni 2022
evenementenvergunning

De burgemeester van Altena en het college van burgemeester en wethouders van Altena hebben de volgende evenementenvergunning verleend:

Dussen: Altena’s Streekbierenfestival (2022-010788)

De Fanfare Wilhelmina Dussen organiseert het Altena’s Streekbierenfestival op het grasveld voor het kasteel Dussen aan de Binnen 1 in Dussen. Op zondag 26 juni 2022 van 14.00 tot 22.00 uur.

Er worden streekbieren geschonken, er zijn hapjes en er is muziek. Voor meer info zie de website

www.fanfarewilhelminadussen.nl/.

Inzien

U kunt de verleende vergunning inzien vanaf de eerste werkdag na deze publicatie. U kunt hiervoor een afspraak maken via 0183 - 51 61 00.

Het is voor belanghebbenden mogelijk binnen zes weken een bezwaarschrift in te dienen. U kunt een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders van Altena, Postbus 5, 4286 ZG Almkerk. Het is niet toegestaan om een bezwaarschrift via e-mail in te dienen.