Gemeente Altena - Evenementenvergunning voor de Biesbosch Open Water Race in Sleeuwijk

donderdag 25 augustus 2022
evenementenvergunning

De burgemeester van Altena en het college van burgemeester en wethouders van Altena hebben de volgende evenementenvergunning verleend:

Sleeuwijk: Biesbosch Open Water Race (BOWR) (2022-024150)

De Biesboschzwemmers organiseert op vrijdag 9 en zaterdag 10 september 2022 de Biesbosch open water race in het afwateringskanaal ter hoogte van de Kooikamp en Vijcie in Sleeuwijk. Op vrijdag van 15.00 tot 21.00 uur en zaterdag 10 september van 8.00 tot 16.00 uur. Er zijn zwemwedstrijden voor zwemmers die aangesloten zijn bij een zwem- of triathlonvereniging. En verschillende prestatietochten voor de niet georganiseerde zwemmer. Voor meer info zie de website www.bowr.nl.

Inzien

U kunt de verleende vergunning inzien vanaf de eerste werkdag na deze publicatie. U kunt hiervoor een afspraak maken via 0183 - 51 61 00.

Het is voor belanghebbenden mogelijk binnen zes weken een bezwaarschrift in te dienen. U kunt een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders van Altena, Postbus 5, 4286 ZG Almkerk. Het is niet toegestaan om een bezwaarschrift via e-mail in te dienen.