Gemeente Altena - Evenementenvergunning voor de Genderense Zomeravond

donderdag 4 augustus 2022
evenementenvergunning

Gemeente Altena - Evenementenvergunning voor de Genderense Zomeravond

De burgemeester van Altena en het college van burgemeester en wethouders van Altena hebben de volgende evenementenvergunning verleend:

Genderen: Genderse Zomeravond (2022-025167)

Oranjevereniging Juliana organiseert op 27 augustus 2022 de Genderse Zomeravond voor jong en oud. Er zijn verschillende activiteiten op het evenemententerrein. Voor meer informatie zie

Inzien

U kunt de verleende vergunning inzien vanaf de eerste werkdag na deze publicatie. U kunt hiervoor een afspraak maken via 0183 - 51 61 00.

Het is voor belanghebbenden mogelijk binnen zes weken een bezwaarschrift in te dienen. U kunt een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders van Altena, Postbus 5, 4286 ZG Almkerk. Het is niet toegestaan om een bezwaarschrift via e-mail in te dienen.