Gemeente Altena - Evenementenvergunning voor de Jaarmarkt in Giessen

donderdag 25 augustus 2022
evenementenvergunning

Gemeente Altena - Evenementenvergunning voor de Jaarmarkt in Giessen

De burgemeester van Altena en het college van burgemeester en wethouders van Altena hebben de volgende evenementenvergunning verleend:

Giessen: Jaarmarkt (2022-020833)

Stichting Jaarmarkt Giessen organiseert de jaarmarkt vanaf donderdag 8 tot en met zaterdag 10 september 2022. Er zijn allerlei activiteiten o.a. hardlooprondes voor jong en oud,

een warenmarkt, dikke bandenrace, wielrennen, rommelmarkt, verlichting en een kermis. De kermis start vanaf donderdag van 19.00 tot 24.00 uur en vrijdag en zaterdag van 11.00 tot 24.00 uur.

Voor meer info zie de website www.jaarmarkt-giessen.nl.

Inzien

U kunt de verleende vergunning inzien vanaf de eerste werkdag na deze publicatie. U kunt hiervoor een afspraak maken via 0183 - 51 61 00.

Het is voor belanghebbenden mogelijk binnen zes weken een bezwaarschrift in te dienen. U kunt een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders van Altena, Postbus 5, 4286 ZG Almkerk. Het is niet toegestaan om een bezwaarschrift via e-mail in te dienen.