Gemeente Altena - Evenementenvergunning voor de Motorcross Almkerk

donderdag 25 augustus 2022
evenementenvergunning

Gemeente Altena - Evenementenvergunning voor de Motorcross Almkerk

De burgemeester van Altena en het college van burgemeester en wethouders van Altena hebben de volgende evenementenvergunning verleend:

Waardhuizen: Motorcross Almkerk (2022-021757)

De Motorcrossvereniging Almkerk organiseert op zaterdag 17 september 2022 de motorcross Almkerk van 7.00 tot 23.00 uur. Voor jong en oud. De wedstrijd telt mee voor het West Brabants kampioenschap. Aansluitend is er een feestavond waarvan de opbrengst aan een goed doel wordt geschonken. Voor meer info zie facebookpagina Wbmc Motorcross.

Inzien

U kunt de verleende vergunning inzien vanaf de eerste werkdag na deze publicatie. U kunt hiervoor een afspraak maken via 0183 - 51 61 00.

Het is voor belanghebbenden mogelijk binnen zes weken een bezwaarschrift in te dienen. U kunt een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders van Altena, Postbus 5, 4286 ZG Almkerk. Het is niet toegestaan om een bezwaarschrift via e-mail in te dienen.