Gemeente Altena - Evenementenvergunning voor de Rommelmarkt Gereformeerde Kerk in Nieuwendijk

donderdag 16 juni 2022
evenementenvergunning

De burgemeester van Altena en het college van burgemeester en wethouders van Altena hebben de volgende evenementenvergunning verleend:

Nieuwendijk: Rommelmarkt Gereformeerde Kerk (2022-008335)

De Gereformeerde Kerk Nieuwendijk organiseert een rommelmarkt op vrijdag 24 en zaterdag 25 juni 2022. De rommelmarkt is aan de Prinses Julianaweg in Nieuwendijk. Op vrijdag van 13.00 tot 21.00 uur en zaterdag van 09.00 tot 13.00 uur. Voor meer info zie de website www.gknieuwendijk.nl

Inzien

U kunt de verleende vergunning inzien vanaf de eerste werkdag na deze publicatie. U kunt hiervoor een afspraak maken via 0183 - 51 61 00.

Het is voor belanghebbenden mogelijk binnen zes weken een bezwaarschrift in te dienen. U kunt een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders van Altena, Postbus 5, 4286 ZG Almkerk. Het is niet toegestaan om een bezwaarschrift via e-mail in te dienen.