Gemeente Altena - Evenementenvergunning voor Drakenbootraces in Almkerk

donderdag 16 juni 2022
evenementenvergunning

Gemeente Altena - Evenementenvergunning voor Drakenbootraces in Almkerk

De burgemeester van Altena en het college van burgemeester en wethouders van Altena hebben de volgende evenementenvergunning verleend:

Almkerk: Drakenbootraces (2022-010577)

Stichting Drakenbootraces Almkerk organiseert de drakenbootraces op zaterdag 25 juni 2022 van 09.00 tot 20.00 uur. Weiland aan de Poortweg richting Uitwijk, vanaf Almkerk meteen voorbij het kanaal de linkerkant. Voor jong en oud. Voor meer info zie facebookpagina Drakenbootraces Almkerk.

Inzien

U kunt de verleende vergunning inzien vanaf de eerste werkdag na deze publicatie. U kunt hiervoor een afspraak maken via 0183 - 51 61 00.

Het is voor belanghebbenden mogelijk binnen zes weken een bezwaarschrift in te dienen. U kunt een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders van Altena, Postbus 5, 4286 ZG Almkerk. Het is niet toegestaan om een bezwaarschrift via e-mail in te dienen.