Gemeente Altena - Evenementenvergunning voor een buitendienst van de Christengemeente in Uitwijk

donderdag 4 augustus 2022
evenementenvergunning

De burgemeester van Altena en het college van burgemeester en wethouders van Altena hebben de volgende evenementenvergunning verleend:

Uitwijk: Buitendienst (2022-015358)

De Christengemeente Altena organiseert op zondag 11 september 2022 een buitendienst op het weiland aan de Uitwijksestraat 7 te Uitwijk. De dienst is voor jong en oud van 13.30 tot 16.00 uur.

Voor meer info de Christengemeente Altena.

Inzien

U kunt de verleende vergunning inzien vanaf de eerste werkdag na deze publicatie. U kunt hiervoor een afspraak maken via 0183 - 51 61 00.

Het is voor belanghebbenden mogelijk binnen zes weken een bezwaarschrift in te dienen. U kunt een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders van Altena, Postbus 5, 4286 ZG Almkerk. Het is niet toegestaan om een bezwaarschrift via e-mail in te dienen.