Gemeente Altena - Evenementenvergunning voor een vogelshow in Woudrichem

donderdag 1 september 2022
evenementenvergunning

Gemeente Altena - Evenementenvergunning voor een vogelshow in Woudrichem

De burgemeester van Altena en het college van burgemeester en wethouders van Altena hebben de volgende evenementenvergunning verleend:

Woudrichem: Vogelshow De Vogelvriend (2022-027615)

De Vogelvriend organiseert de jaarlijkse vogelshow van donderdag 24 tot en met zaterdag 26 november 2022. De vogelshow is voor alle vogelliefhebbers en wordt gehouden in Het Rondeel aan het Rond 2, 4285 DE in Woudrichem.

Voor meer info zie facebookpagina Vogelvereniging De Vogelvriend.

Inzien

U kunt de verleende vergunning inzien vanaf de eerste werkdag na deze publicatie. U kunt hiervoor een afspraak maken via 0183 - 51 61 00.

Het is voor belanghebbenden mogelijk binnen zes weken een bezwaarschrift in te dienen. U kunt een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders van Altena, Postbus 5, 4286 ZG Almkerk. Het is niet toegestaan om een bezwaarschrift via e-mail in te dienen.