Gemeente Altena - Evenementenvergunning voor het Timmerdorp in Genderen

donderdag 4 augustus 2022
evenementenvergunning

Gemeente Altena - Evenementenvergunning voor het Timmerdorp in Genderen

De burgemeester van Altena en het college van burgemeester en wethouders van Altena hebben de volgende evenementenvergunning verleend:

Genderen: Timmerdorp (2022-005159)

Stichting Timmerdorp Genderen organiseert vanaf maandag 22 tot en met vrijdag 26 augustus 2022 een timmerdorp in Park Veldzicht aan het Lange Pad 15 te Genderen. Het timmerdorp is voor kinderen vanaf groep 3 tot en met groep 8 (basisschool). Met o.a. een bonte avond en hutten b0uwen.

Voor meer informatie zie facebookpagina Stichting Timmerdorp Genderen.

Inzien

U kunt de verleende vergunning inzien vanaf de eerste werkdag na deze publicatie. U kunt hiervoor een afspraak maken via 0183 - 51 61 00.

Het is voor belanghebbenden mogelijk binnen zes weken een bezwaarschrift in te dienen. U kunt een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders van Altena, Postbus 5, 4286 ZG Almkerk. Het is niet toegestaan om een bezwaarschrift via e-mail in te dienen.