Gemeente Altena - Evenementenvergunning voor het Timmerdorp in Nieuwendijk

donderdag 4 augustus 2022
evenementenvergunning

Gemeente Altena - Evenementenvergunning voor het Timmerdorp in Nieuwendijk

De burgemeester van Altena en het college van burgemeester en wethouders van Altena hebben de volgende evenementenvergunning verleend:

Nieuwendijk: Timmerdorp (2022-009781)

Stichting Timmerdorp Nieuwendijk organiseert vanaf dinsdag 16 tot en met vrijdag 19 augustus 2022 op het evenemententerrein naast het Tavenu aan de Singel 16a te Nieuwendijk. Het timmerdorp is voor kinderen vanaf groep 3 tot en met groep 8 (basisschool). Met o.a. een spelmiddag, een overnachting en hutten bouwen. Voor meer informatie zie de www.timmerdorpnieuwendijk.nl.

Inzien

U kunt de verleende vergunning inzien vanaf de eerste werkdag na deze publicatie. U kunt hiervoor een afspraak maken via 0183 - 51 61 00.

Het is voor belanghebbenden mogelijk binnen zes weken een bezwaarschrift in te dienen. U kunt een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders van Altena, Postbus 5, 4286 ZG Almkerk. Het is niet toegestaan om een bezwaarschrift via e-mail in te dienen.