Gemeente Altena - Evenementenvergunning voor het verkopen van oliebollen voor Kika in Veen

donderdag 25 november 2021
evenementenvergunning

De burgemeester van Altena en het college van burgemeester en wethouders van Altena hebben de volgende evenementenvergunning verleend:

• 1.

Veen: Oliebollen voor KIKA(2021-033901)

Van woensdag 29 tot en met vrijdag 31 december 2021 worden er weer oliebollen verkocht vanuit de garage aan het Bagijnhof 20 in Veen van 10.00 tot 17.00 uur. De opbrengst van de verkoop is voor het goede doel KIKA. Voor meer info zie facebookpagina Oliebollen Bakken Voor Kika.

Inzien

U kunt de verleende vergunning inzien vanaf de eerste werkdag na deze publicatie. U kunt hiervoor een afspraak maken via 0183 - 51 61 00.

Het is voor belanghebbenden mogelijk binnen zes weken een bezwaarschrift in te dienen. U kunt een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders van Altena, Postbus 5, 4286 ZG Almkerk. Het is niet toegestaan om een bezwaarschrift via e-mail in te dienen.