Gemeente Altena - Evenementenvergunning voor intocht Sint Nicolaas in Andel

donderdag 20 oktober 2022
evenementenvergunning

Gemeente Altena - Evenementenvergunning voor intocht Sint Nicolaas in Andel

De burgemeester van Altena en het college van burgemeester en wethouders van Altena hebben de volgende evenementenvergunning verleend:

Andel: Intocht Sint Nicolaas (2022-032159)

Ondernemersvereniging de Linden Andel organiseert op zaterdag 19 november 2022 de intocht van Sint Nicolaas. Aankomst Sint om 14.00 uur bij aanlegsteiger van het strandje aan de Hoge Maasdijk in Andel en vertrekt daar vandaan met koets voor rondrit door Andel naar VV Sparta 30 waar een pietendisco is. Voor meer info zie de website www.ovandel.nl.

Inzien

U kunt de verleende vergunning inzien vanaf de eerste werkdag na deze publicatie. U kunt hiervoor een afspraak maken via 0183 - 51 61 00.

Het is voor belanghebbenden mogelijk binnen zes weken een bezwaarschrift in te dienen. U kunt een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders van Altena, Postbus 5, 4286 ZG Almkerk. Het is niet toegestaan om een bezwaarschrift via e-mail in te dienen.