Gemeente Altena - Evenementenvergunning voor Lichtjestocht in Almkerk

donderdag 17 november 2022
evenementenvergunning

Gemeente Altena - Evenementenvergunning voor Lichtjestocht in Almkerk

De burgemeester van Altena en het college van burgemeester en wethouders van Altena hebben de volgende evenementenvergunning verleend:

Almkerk: Lichtjestocht (2022-037140)

Stichting Jeugdwerk Almkerk “de Soos” organiseert op vrijdag 23 december 2022 een lichtjestocht in de kern van Almkerk van 18.00 tot 23.00 uur. De lichtjestocht gaat langs de versierde huizen in de kern van Almkerk. Start is bij de Soos aan de Provincialeweg Noord 12 in Almkerk. Je wandelt op eigen gelegenheid. Voor meer info zie facebookpagina Avond4daagse Almkerk.

Inzien

U kunt de verleende vergunning inzien vanaf de eerste werkdag na deze publicatie. U kunt hiervoor een afspraak maken via 0183 - 51 61 00.

Het is voor belanghebbenden mogelijk binnen zes weken een bezwaarschrift in te dienen. U kunt een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders van Altena, Postbus 5, 4286 ZG Almkerk. Het is niet toegestaan om een bezwaarschrift via e-mail in te dienen.