Achtergrond Golf boven
Achtergrond Golf onder

Gemeente Altena - Evenementenvergunning voor Sint Nicolaas intocht en feestmiddag in Wijk en Aalburg

Publicatiedatum:
donderdag 9 november 2023
Originele publicatie downloaden:
Download het PDF bestand
Type bekendmaking:
evenementenvergunningGemeente Altena - Evenementenvergunning voor Sint Nicolaas intocht en feestmiddag in Wijk en Aalburg

De burgemeester van Altena en het college van burgemeester en wethouders van Altena hebben de volgende evenementenvergunning verleend:

 

Wijk en Aalburg: Sint Nicolaas intocht en feestmiddag (2023-032768)

 

Wandelsportvereniging Wandelvreugd organiseert op zaterdag 18 november 2023 de Sint Nicolaas intocht en feestmiddag van 14.00 tot 18.00 uur. De Sint komt aan bij de aanlegsteiger aan de Wijkse Bol en aansluitend in optocht naar de MFC d’Alburcht aan de Perzikstraat 14a in Wijk en Aalburg.

Waar een leuke feestmiddag zal zijn voor de kinderen. Voor meer info zie facebookpagina Sinterklaasintocht Wijk en Aalburg.

 

Inzien

U kunt de verleende vergunning inzien vanaf de eerste werkdag na deze publicatie. U kunt hiervoor een afspraak maken via 0183 - 51 61 00.

Bezwaar

Het is voor belanghebbenden mogelijk binnen zes weken een bezwaarschrift in te dienen. U kunt een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders van Altena, Postbus 5, 4286 ZG Almkerk. Het is niet toegestaan om een bezwaarschrift via e-mail in te dienen.