Gemeente Altena - Evenementenvergunning voor Sinterklaas Intocht in Hank

vrijdag 28 oktober 2022
evenementenvergunning

Gemeente Altena - Evenementenvergunning voor Sinterklaas Intocht in Hank

De burgemeester van Altena en het college van burgemeester en wethouders van Altena hebben de volgende evenementenvergunning verleend:

• 1.

Hank: Sinterklaas Intocht (2022-028202)

Stichting de Vrienden van Sinterklaas Hank organiseert op zaterdag 12 november 2022 de Sinterklaas Intocht in Hank. De Sint komt om 14.00 uur aan per boot bij Janson Brigdging in Hank.

Aansluitend een rondrit door Hank richting het Kerkplein. Voor meer info zie facebookpagina De Vrienden van Sinterklaas Hank.

Inzien

U kunt de verleende vergunning inzien vanaf de eerste werkdag na deze publicatie. U kunt hiervoor een afspraak maken via 0183 - 51 61 00.

Het is voor belanghebbenden mogelijk binnen zes weken een bezwaarschrift in te dienen. U kunt een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders van Altena, Postbus 5, 4286 ZG Almkerk. Het is niet toegestaan om een bezwaarschrift via e-mail in te dienen.