Gemeente Altena - Evenementenvergunning voor Sinterklaas onthaal in Sleeuwijk

donderdag 24 november 2022
evenementenvergunning

Gemeente Altena - Evenementenvergunning voor Sinterklaas onthaal in Sleeuwijk

De burgemeester van Altena en het college van burgemeester en wethouders van Altena hebben de volgende evenementenvergunning verleend:

Sleeuwijk: Sinterklaas onthaal (2022-039580)

Winkeliersvereniging de Nieuwe Es organiseert op zaterdag 26 november 2022 het onthalen van Sinterklaas van 13.00 tot 15.00 uur. Sinterklaas komt aan bij de La Rue aan het Transvaal in Sleeuwijk. Daarna gaat de optocht naar het winkelcentrum de Nieuwe Es in Sleeuwijk. Voor meer info zie website www.denieuwees.nl.

Inzien

U kunt de verleende vergunning inzien vanaf de eerste werkdag na deze publicatie. U kunt hiervoor een afspraak maken via 0183 - 51 61 00.

Het is voor belanghebbenden mogelijk binnen zes weken een bezwaarschrift in te dienen. U kunt een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders van Altena, Postbus 5, 4286 ZG Almkerk. Het is niet toegestaan om een bezwaarschrift via e-mail in te dienen.