Gemeente Altena - Evenementenvergunning voor Theatervoorstellingen "En eentje zag ze vliegen" in Woudrichem

donderdag 16 juni 2022
evenementenvergunning

De burgemeester van Altena en het college van burgemeester en wethouders van Altena hebben de volgende evenementenvergunning verleend:

Woudrichem: Theatervoorstellingen “En eentje zag ze vliegen” (2022-010876)

Stichting de Stuiter organiseert de theatervoorstelling “En eentje zag ze vliegen” in een loods aan de Hoge Maasdijk 1-5 in Woudrichem. De voorstelling is te zien op: 23, 24, 25 en 30 juni en 1 en 2 juli 2022. Deze voorstelling is echt voor theaterliefhebbers. Voor meer info zie website

www.destuiter.nl.

Inzien

U kunt de verleende vergunning inzien vanaf de eerste werkdag na deze publicatie. U kunt hiervoor een afspraak maken via 0183 - 51 61 00.

Het is voor belanghebbenden mogelijk binnen zes weken een bezwaarschrift in te dienen. U kunt een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders van Altena, Postbus 5, 4286 ZG Almkerk. Het is niet toegestaan om een bezwaarschrift via e-mail in te dienen.