Gemeente Altena - Evenementenvergunning voor Winter Wonder Woudrichem in Woudrichem

donderdag 10 november 2022
evenementenvergunning

De burgemeester van Altena en het college van burgemeester en wethouders van Altena hebben de volgende evenementenvergunning verleend:

Woudrichem: Winter Wonder Woudrichem (2022-032195)

Stichting Evenementen Woudrichem organiseert op zaterdag 10 december 2022 het Winter Wonder Woudrichem van 16.00 tot 21.00 uur. In de Kerkstraat en Hoogstraat is er een braderie. En ’s avonds een lampionnenoptocht en lichtjesavond in de Historische Haven in Woudrichem. Voor meer info zie website evenementen-woudrichem.nl/evenementen/winter-wonder-woudrichem.

Inzien

U kunt de verleende vergunning inzien vanaf de eerste werkdag na deze publicatie. U kunt hiervoor een afspraak maken via 0183 - 51 61 00.

Het is voor belanghebbenden mogelijk binnen zes weken een bezwaarschrift in te dienen. U kunt een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders van Altena, Postbus 5, 4286 ZG Almkerk. Het is niet toegestaan om een bezwaarschrift via e-mail in te dienen.