Gemeente Altena - Kennisgeving van het voornemen tot uitschrijving Basisregistratie personen

donderdag 28 juli 2022
uitschrijving basisregistratie personen

Uit onderzoek blijkt dat onderstaande persoon niet meer woont op het adres waar zij / hij volgens de Basisregistratie personen (BRP) staat ingeschreven.

Burgemeester en wethouders van de gemeente Altena maken bekend het voornemen te hebben onderstaande persoon uit te schrijven:

Naam : I.Y. Aleksandrov

Geboortedatum : 02-06-2001

Binnen 4 weken na deze publicatie kan deze persoon informatie doorgeven over zijn/haar feitelijke verblijfplaats. Deze informatie moet worden doorgegeven aan Team Publiek Burgerzaken.

Als er geen informatie wordt doorgegeven dan wordt er na 4 weken overgegaan tot uitschrijving uit de Basisregistratie personen (BRP). Het besluit tot uitschrijving wordt gepubliceerd

Tot 4 weken na de dag van verschijning van deze publicatie kan men een zienswijze op de voorgenomen uitschrijving naar voren brengen. Dit kan schriftelijk door toezending aan het college van burgemeester en wethouders, Postbus 5, 4286 ZG Almkerk.

U kunt voor meer informatie contact opnemen

Als u meer informatie over het bovenstaande wilt dan kunt u bellen naar Team Publiek via 0183-516100 of mailen adresonderzoek@gemeentealtena.nl.