Gemeente Altena - Kennisgeving van het voornemen tot uitschrijving Basisregistratie personen gemeente Altena

donderdag 24 november 2022
uitschrijving basisregistratie personen

Uit onderzoek blijkt dat onderstaande personen niet meer wonen op het adres waar zij volgens de Basisregistratie personen (BRP) staan ingeschreven.

Burgemeester en wethouders van de gemeente Altena maken bekend het voornemen te hebben onderstaande personen uit te schrijven:

Naam : T. Sommeijer

Geboortedatum : 08-01-2004

Naam : A. Obydienkova

Geboortedatum : 21-11-1998

Binnen 4 weken na deze publicatie kunnen deze personen informatie doorgeven over hun feitelijke verblijfplaats. Deze informatie moet worden doorgegeven aan Team Publiek Burgerzaken.

Als er geen informatie wordt doorgegeven dan wordt er na 4 weken overgegaan tot uitschrijving uit de Basisregistratie personen (BRP). Het besluit tot uitschrijving wordt gepubliceerd

Tot 4 weken na de dag van verschijning van deze publicatie kan men een zienswijze op de voorgenomen uitschrijving naar voren brengen. Dit kan schriftelijk door toezending aan het college van burgemeester en wethouders, Postbus 5, 4286 ZG Almkerk.

U kunt voor meer informatie contact opnemen

Als u meer informatie over het bovenstaande wilt dan kunt u bellen naar Team Publiek via 0183 - 51 61 00 of mailen adresonderzoek@gemeentealtena.nl.