Gemeente Altena - Melding Activiteitbesluit Milieubeheer Werkendam: Bruningsstraat 21 1

donderdag 23 december 2021
omgevingsmelding

Een melding Activiteitenbesluit moet bij de gemeente worden gedaan voor het starten of veranderen van een bedrijf. Of er een melding moet worden gedaan is afhankelijk van het soort bedrijf en de activiteiten van het bedrijf

De gemeente Altena heeft de onderstaande melding Activiteitenbesluit Milieubeheer ontvangen:

Werkendam: Bouwbedrijf Willie van Est, Bruningsstraat 21 1 (zaaknummer 2021-029389)

U kunt geen bezwaar indienen of in beroep gaan

Deze meldingen zijn alleen informatief. Hiertegen kan geen bezwaar of beroep worden ingediend.

Inzien

U kunt de meldingen bekijken in het gemeentehuis, Sportlaan 170 in Almkerk. Maak hiervoor eerst een afspraak via 0183 - 51 61 00.