Gemeente Altena - Openbare melding verwijderen autowrak

donderdag 3 november 2022
overige overheidsinformatie

Gemeente Altena - Openbare melding verwijderen autowrak

Op 27 oktober 2022 is er in opdracht van het college van Burgemeester en wethouders van de gemeente Altena een autowrak verwijderd op de Tol Oost in Sleeuwijk.

Het gaat om een grijs motorvoertuig van het merk Renault met het Franse kenteken EG-673-PF. Het wrak stond zonder wielen met open deuren en was voor iedereen toegankelijk. Om brandstichting te voorkomen is besloten het wrak te verwijderen en op te slaan. Hiervoor is spoedbestuursdwang toegepast.

Wij plaatsen deze openbare melding omdat er geen zekerheid is over de identiteit van de eigenaar van de auto en het adres van de eigenaar.

Heeft u vragen? Neem dan contact op met mevrouw Ruitenberg (team Veiligheid Toezicht en Handhaving) via het algemene telefoonnummer 0183 - 51 61 00.