Gemeente Altena - Uitwijk: Evenementenvergunning voor het Zomerfeest op de weide tegenover Uitwijksestraat 2 (2022-012859)

donderdag 23 juni 2022
evenementenvergunning

De burgemeester van Altena en het college van burgemeester en wethouders van Altena hebben de volgende evenementenvergunning verleend:

Uitwijk: Zomerfeest (2022-012859)

Oranjevereniging Beatrix organiseert het zomerfeest van dinsdag 28 juni tot en met zondag 3 juli 2022 op de weide tegenover Uitwijksestraat 2 in Uitwijk. Er zijn verschillende activiteiten voor jong en oud. Met onder andere een timmerdorp, een zeskamp, een playbackshow, een quizavond en een tentdienst. Voor meer info zie facebookpagina Oranjevereniging Beatrix.

Inzien

U kunt de verleende vergunning inzien vanaf de eerste werkdag na deze publicatie. U kunt hiervoor een afspraak maken via 0183 - 51 61 00.

Het is voor belanghebbenden mogelijk binnen zes weken een bezwaarschrift in te dienen. U kunt een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders van Altena, Postbus 5, 4286 ZG Almkerk. Het is niet toegestaan om een bezwaarschrift via e-mail in te dienen.