Gemeente Altena - Verkeersbesluit Woudrichem

donderdag 16 juni 2022
andere beschikking

Gemeente Altena - Verkeersbesluit Woudrichem

Het college van burgemeester en wethouders van Altena heeft het volgende verkeersbesluit genomen:

• 1.

Woudrichem: Steurstraat 37volgens verkeersbesluit VB2022-21:

Er wordt een individuele gehandicaptenparkeerplaats opgeheven ter hoogte van perceelnummer 37 aan de Steurstraat

Het verkeersbesluit is op 10-06-2022 gepubliceerd in het Gemeenteblad

U kunt binnen 6 weken bezwaar maken tegen ons besluit

De 6 weken gaan in op de dagna de datum van publicatie in het Gemeenteblad.

In uw bezwaarschrift zet u:

uw naam en adres;

• -

de datum van uw bezwaarschrift;

• -

een omschrijving van het besluit waartegen u bezwaar maakt (of een kopie van deze brief);

• -

de reden waarom u het niet eens bent met ons besluit;

uw handtekening.

Uw bezwaarschrift stuurt u aan de gemeente Altena, Postbus 5, 4286 ZG Almkerk.

U kunt ook om een voorlopige voorziening vragen bij de rechtbank in Breda

Het duurt even voor we een beslissing nemen over uw bezwaarschrift. Ondertussen blijft ons besluit waartegen u bezwaar maakt wel geldig. Is dat voor u een probleem en wilt u dit stopzetten, dan kunt u een voorlopige voorziening vragen aan de rechter. Dat is een regeling voor de periode dat uw bezwaarschrift nog bij ons in behandeling is.

Een voorlopige voorziening vraagt u aan bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Zeeland-West-Brabant, sector Bestuursrecht, Postbus 90006, 4800 PA Breda.

U betaalt kosten als u vraagt om een voorlopige voorziening (griffierecht). Op www.rechtspraak.nl leest u er meer over.

Heeft u nog vragen?

Neem dan contact op met het team Ruimtelijk Beheer, cluster Mobiliteit van de gemeente Altena via verkeer@gemeentealtena.nl of 0183 - 51 61 00.