Achtergrond Golf boven
Achtergrond Golf onder

Gemeente Altena – Verlengen beslistermijn omgevingsvergunning voor het bouwen van 2 woningen met inrit aan de Grondzeiler in Meeuwen

Publicatiedatum:
donderdag 10 maart 2022
Originele publicatie downloaden:
Download het PDF bestand
Type bekendmaking:
omgevingsvergunningGemeente Altena – Verlengen beslistermijn omgevingsvergunning voor het bouwen van 2 woningen met inrit aan de Grondzeiler in Meeuwen

De gemeente Altena heeft besloten om de beslistermijn te verlengen voor de omgevingsvergunning voor

 

  • 1.

    Meeuwen: Grondzeiler kavel 4 en 5, 4268 GX, bouwen twee nieuwbouwwoningen met nieuwe in- of uitrit (OV20220012/6632909); verzonden op 2 maart 2022.

Waarom publiceren wij dit bericht?

Wij nemen meestal binnen 8 weken een besluit over een aanvraag voor een omgevingsvergunning. We kunnen deze termijn verlengen met 6 weken. Met dit bericht laten we u weten dat wij 6 weken langer nodig hebben om een besluit te nemen.

Een omgevingsvergunning wordt bij de gemeente aangevraagd om toestemming te krijgen om iets te bouwen, verbouwen, slopen, kappen of aan te leggen. Met dit bericht laten we u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving.

Dan kunt u op tijd reageren als u het hier niet mee eens bent.

Wanneer neemt de gemeente een besluit over de aanvraag van de vergunning?

We nemen binnen 6 weken een besluit. Als wij de vergunning verlenen, dan publiceren we opnieuw een bericht. Vanaf dat moment kunt u de documenten met informatie over de vergunning bekijken en hierop reageren. U kunt nu nog niet reageren.

Heeft u vragen over de aanvraag van de vergunning?

U kunt nu alvast de aanvraag van de vergunning bekijken en hierover vragen stellen. Hiervoor kunt u bellen met de gemeente. Dit kan via het telefoonnummer 0183 – 51 61 00.