Achtergrond Golf boven
Achtergrond Golf onder

Gemeente Altena - Vertrokken met onbekende bestemming

Publicatiedatum:
woensdag 6 januari 2021
Originele publicatie downloaden:
Download het PDF bestand
Type bekendmaking:
Overige overheidsinformatieGemeente Altena - Vertrokken met onbekende bestemming

Burgemeester en wethouders van de gemeente Altena hebben besloten om de gegevens in de Basisregistratie personen (BRP) van deze persoon niet meer bij te houden:

Naam : A. Ţuchel

Geboortedatum : 14-02-2001

Datum van uitschrijving : 10-12-2020

 

Deze persoon is uitgeschreven naar ‘land onbekend’ vanaf de datum van uitschrijving. De reden voor uitschrijving is dat deze persoon niet meer woont op het adres waar hij/zij staat ingeschreven volgens de Basisregistratie Personen (BRP). Dat blijkt uit onderzoek. De uitschrijving kan gevolgen hebben voor bijvoorbeeld het recht op een uitkering, een paspoort aanvragen of toeslagen van de Belastingdienst. Alle officiële instanties in Nederland maken namelijk verplicht gebruik van de BRP.

U kunt binnen 6 weken bezwaar maken

Bent u het niet eens met de uitschrijving? Dan kunt u bezwaar maken als u belanghebbende bent. U bent belanghebbende als de uitschrijving invloed heeft op uw situatie. Als u bezwaar wilt maken, doet u dit binnen 6 weken na de datum van deze bekendmaking. Hoe u bezwaar kunt maken, leest u op www.gemeentealtena.nl.

U kunt voor meer informatie contact opnemen

U kunt bellen naar Publiekszaken via 0183 - 51 61 00. U kunt ons ook bellen als u meer wilt weten over hoe u bezwaar kunt maken.