Achtergrond Golf boven
Achtergrond Golf onder

Gemeente Altena - Ontwerpbegroting 2021 Parkschap Nationaal Park de Biesbosch

Publicatiedatum:
woensdag 22 april 2020
Originele publicatie downloaden:
Download het PDF bestand
Type bekendmaking:
Overige overheidsinformatieGemeente Altena - Ontwerpbegroting 2021 Parkschap Nationaal Park de Biesbosch

Gemeente Altena neemt deel aan de gemeenschappelijke regeling Parkschap Nationaal Park De Biesbosch. Het Parkschap stelt jaarlijks een begroting op.

Het Parkschap richt zich op de ontwikkeling van het Nationaal Park De Biesbosch op het terrein van natuur, recreatie en toerisme. Het Parkschap is het resultaat van een fusie van meerdere natuur- en recreatieschappen in Zuid-Holland en Noord-Brabant (Gemeenschappelijke Regeling). Het Parkschap werkt met zoveel mogelijk organisaties samen om de Biesbosch te versterken als natuur- en recreatiegebied voor inwoners uit de regio en toeristen, met behoud van de grote natuurwaarde.

Stukken bekijken

De ontwerpbegroting 2021 van het Parkschap Nationaal Park De Biesbosch kunt u tot en met 26 mei bekijken. Dat kan op 2 manieren:

  • 1.

    U maakt een afspraak om de documenten te bekijken op het gemeentehuis (Sportlaan 170 in Almkerk). U kunt een afspraak maken via 0183 – 51 61 00.

  • 2.

    U bekijkt de ontwerpbegroting digitaal via www.np-debieschbosch.nl, onder organisatie/Parkschap Nationaal Park De Biesbosch/openbare vergaderingen en stukken’.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met mevrouw J. Kalle via 078 - 770 4138 of jt.kalle@dordrecht.nl. Een papieren exemplaar kunt u ook bij haar opvragen. Hieraan zijn kosten verbonden.

Uw eventuele opmerkingen kunt u schriftelijk indienen bij J. Peeters via j.peeters@gemeentealtena.nl.