Achtergrond Golf boven
Achtergrond Golf onder

Gemeente Altena - Maatwerkvoorschriften Activiteitenbesluit

Publicatiedatum:
woensdag 28 juli 2021
Originele publicatie downloaden:
Download het PDF bestand
Type bekendmaking:
andere beschikkingGemeente Altena - Maatwerkvoorschriften Activiteitenbesluit

Burgemeester en wethouders maken bekend dat op basis van het Activiteitenbesluit maatwerkvoorschriften zijn gesteld voor de volgende inrichting:

 

Adres

Expeditiestraat 1 Giessen, Snack Connection Commodities B.V.

Omschrijving project

Maatwerkvoorschriften lozen afvalwater op openbaar riool.

Datum verzending

21 juli 2021 (omwb zaaknr.2021-010977)

 

In het Activiteitenbesluit staan milieuregels, vooral voor bedrijven. Alle bedrijven in Nederland vallen onder het Activiteitenbesluit, behalve als ze geen 'inrichting' zijn.

Inzien

U kunt de documenten bekijken tot en met donderdag 9 september 2021. U kunt het besluit bekijken in het gemeentehuis, Sportlaan 170, 4286 ET Almkerk. Maak hiervoor eerst een afspraak via 0183 - 51 61 00.

U kunt binnen 6 weken bezwaar maken als u belanghebbende bent

U bent belanghebbende als het besluit invloed heeft op uw situatie. U kunt dan schriftelijk bezwaar maken. U moet dit doen binnen 6 weken na de verzenddatum van het besluit. In uw brief zet u uw naam, adres, de datum, het besluit, waarom u het niet eens bent met het besluit. U stuurt uw brief naar: college van burgemeester en wethouders, Postbus 5, 4286 ZG Almkerk.

U kunt ook om een voorlopige voorziening vragen bij de rechtbank in Breda

Ons besluit blijft geldig totdat we een besluit hebben genomen over uw bezwaarschrift. Is het voor u belangrijk dat de uitvoering van ons besluit direct wordt tegengehouden? Dan kunt u ook een voorlopige voorziening vragen aan de rechter. Dit kan alleen als u ook een bezwaarschrift heeft opgestuurd. Wilt u meer weten over hoe u een voorlopige voorziening aanvraagt? Kijk dan op www.gemeentealtena.nl/bezwaar of bel naar 0183 - 51 61 00.