Achtergrond Golf boven
Achtergrond Golf onder

Gemeente Altena - Toestemming voor het kappen van 3 bomen aan de Baan 9a in Dussen.

Publicatiedatum:
donderdag 14 oktober 2021
Originele publicatie downloaden:
Download het PDF bestand
Type bekendmaking:
omgevingsvergunningGemeente Altena - Toestemming voor het kappen van 3 bomen aan de Baan 9a in Dussen.

De gemeente Altena heeft een omgevingsvergunning verleend voor:

 

  • 1.

    Dussen: Baan 9a, 4271 BT, 3 bomen kappen (OV20210578/6333211); verzonden op 7 oktober 2021.

Waarom publiceren we dit bericht?

Een omgevingsvergunning wordt bij de gemeente aangevraagd om toestemming te krijgen om iets te bouwen, verbouwen, slopen, kappen of aan te leggen. Met dit bericht laten we u weten dat er misschien iets verandert in uw omgeving.

U kunt nu reageren als u het hier niet mee eens bent.

Bent u het niet eens met de vergunning?

U kunt ons laten weten dat u het niet eens bent met de vergunning. Dat heet bezwaar maken. U kunt bezwaar maken als de vergunning tegen uw belangen ingaat.

Hoe maakt u bezwaar?

U kunt ons binnen 6 weken na de verzenddatum van het besluit laten weten dat u het niet eens bent met de vergunning. In deze periode kunt u ook de documenten met informatie over de vergunning in het gemeentehuis bekijken. Bezoek voor de openingstijden en het adres van het gemeentehuis de website van de gemeente. Voor informatie over het bekijken van de documenten of andere vragen kunt u ook bellen. Dit kan via het telefoonnummer 0183 – 51 61 00.

Wilt u de start van de activiteiten tegenhouden?

Sommige activiteiten kun je niet terugdraaien, zoals het slopen van een gebouw of het kappen van een boom. In die gevallen kunt u de rechtbank Zeeland-West Brabant vragen 0m de start van de activiteiten tegen te houden tot de gemeente een besluit heeft genomen over uw bezwaar. Dat heet het aanvragen van een voorlopige voorziening. Dit kan schriftelijk of online via de website van de rechtbank. Voor meer informatie kunt u de rechtbank bellen. Dit kan via 088 361 61 61. U betaalt voor het indienen van een verzoek om een voorlopige voorziening een bedrag aan de rechtbank.