Achtergrond Golf boven
Achtergrond Golf onder

Gemeente Altena - Maatwerkvoorschriften Activiteitenbesluit Jakobsstaf ong. Werkendam

Publicatiedatum:
donderdag 4 november 2021
Originele publicatie downloaden:
Download het PDF bestand
Type bekendmaking:
andere beschikkingGemeente Altena - Maatwerkvoorschriften Activiteitenbesluit Jakobsstaf ong. Werkendam

Burgemeester en wethouders maken bekend dat op basis van het Activiteitenbesluit maatwerkvoorschriften zijn gesteld voor de volgende inrichting:

 

Adres

Jakobsstaf ong. Werkendam

JC Straaltechniek

Omschrijving project

Maatwerkvoorschriften geluidsgrens-waarden en opslag gevaarlijke stoffen

Datum verzending

14 oktober 2021

 

In het Activiteitenbesluit staan milieuregels, vooral voor bedrijven. Alle bedrijven in Nederland vallen onder het Activiteitenbesluit, behalve als ze geen 'inrichting' zijn

Inzien

U kunt de documenten bekijken tot en met donderdag 16 december 2021 . U kunt het besluit bekijken in het gemeentehuis, Sportlaan 170, 4286 ET Almkerk. Maak hiervoor eerst een afspraak via 0183 - 51 61 00.

U kunt binnen 6 weken bezwaar maken als u belanghebbende bent

U bent belanghebbende als het besluit invloed heeft op uw situatie. U kunt dan schriftelijk bezwaar maken. U moet dit doen binnen 6 weken na de verzenddatum van het besluit. In uw brief zet u uw naam, adres, de datum, het besluit, waarom u het niet eens bent met het besluit. U stuurt uw brief naar: college van burgemeester en wethouders, Postbus 5, 4286 ZG Almkerk.

U kunt ook om een voorlopige voorziening vragen bij de rechtbank in Breda

Ons besluit blijft geldig totdat we een besluit hebben genomen over uw bezwaarschrift. Is het voor u belangrijk dat de uitvoering van ons besluit direct wordt tegengehouden? Dan kunt u ook een voorlopige voorziening vragen aan de rechter. Dit kan alleen als u ook een bezwaarschrift heeft opgestuurd. Wilt u meer weten over hoe u een voorlopige voorziening aanvraagt? Kijk dan op www.gemeentealtena.nl/bezwaar of bel naar 0183 - 51 61 00.