Achtergrond Golf boven
Achtergrond Golf onder

Isolatie

Of u uw woning nu isoleert om te besparen, voor meer comfort of uit overtuiging, isoleren is altijd een goed idee. De gemeente hoort graag van u als woningeigenaar hoe we u daarbij kunnen helpen. Daarom nodigen we u uit voor Altena isoleert. 

Aanmelden voor Altena isoleert online

Hoe kan de gemeente ondersteunen?

Maatregelen als het energieloket en energiecoaches zijn er al. De gemeente hoort graag waar inwoners (nog meer) behoefte aan hebben. Hoe kan de gemeente u ondersteunen bij het isoleren van uw woning? En hoe kunnen we zorgen voor een versnelling van de isolatie van woningen in Altena? Deze vragen staan centraal tijdens deze avonden.

Ook voor huurders 

Bent u huurder van een woningcorporatie? Ook voor u zijn deze avonden interessant. De woningcorporaties zijn al volop aan de slag met isolatie. U krijgt tijdens deze avonden tips van de energiecoach over wat u zelf kunt doen.

Altenateams

Om de idee├źn die ter sprake komen tijdens deze avonden verder te bespreken en uit te voeren zoekt de gemeente inwoners die mee willen blijven denken en praten. Er zijn veel manieren om isolatie aan te pakken maar wat werkt het beste voor de inwoners van Altena.

U kunt uw belangstelling doorgeven tijdens een van de avonden. Of stuur een mail naar duurzaam@gemeentealtena.nl