Herinrichting marktplein Wijk en Aalburg

De gemeente Altena heeft besloten om het marktplein aan de straat Markt definitief gedeeltelijk open te stellen voor parkeren. Alleen tijdens de weekmarkt blijft het marktplein en de straat Markt vrij van parkeren. We richten het marktplein daarom opnieuw in. Op deze pagina leest u hier meer over en nodigen we u uit om uw mening te geven.

Herinrichtingsplan

Om tot de definitieve situatie van openstelling te komen hebben wij een aantal inrichtingsopties voor het marktplein gemaakt.

Wij horen graag uw mening

Graag lichten wij deze inrichtingsopties toe en horen wij graag wat u er van vindt. U bent welkom op dinsdag 26 oktober tussen 19:00 uur en 21:00 uur in d’Alburcht in Wijk en Aalburg.

Meld u aan als u van plan bent te komen

Wij organiseren deze bijeenkomst uiteraard met inachtneming van de dan geldende coronamaatregelen. Een QR-check is niet van toepassing. Maar wij vragen u wel om u vooraf aan te melden. U kiest een tijdsblok van 30 minuten en ontvangt hiervan een bevestiging op het door u opgegeven e-mailadres. Het aanmeldformulier vindt u onderaan deze pagina.

Ook als u niet aanwezig kunt zijn, horen wij graag uw mening

Heeft u niet de mogelijkheid aanwezig te zijn op 26 oktober? De stukken die we op deze avond delen, kunt u vanaf 27 oktober 2021 ook op onze website vinden. U kunt hier dan ook uw mening geven. Dit kan tot uiterlijk 8 november 2021.

Mail of bel als u nog vragen heeft

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via verkeer@gemeentealtena.nl. Of bel met Hans van Rijen of Martijn Ciere viai telefoonnummer 0183 - 51 61 00.

Aanmeldformulier bijeenkomst Herinrichting marktplein Wijk en Aalburg

Aanmelden bijeenkomst Herinrichting Marktplein Wijk en Aalburg