Herinrichting marktplein Wijk en Aalburg

De gemeente Altena heeft besloten om het marktplein aan de straat Markt definitief gedeeltelijk open te stellen voor parkeren. Alleen tijdens de weekmarkt blijft het marktplein en de straat Markt vrij van parkeren. We richten het marktplein daarom opnieuw in. Op deze pagina leest u hier meer over.

Bijeenkomst inrichtingsopties

Eind oktober vond er een bijeenkomst plaats waar u uw mening kon geven over de inrichtingsopties. Uw mening kon u ook digitaal aan ons doorgeven. Hieruit is een voorkeursvariant gekomen. Deze variant werken wij verder uit. Graag lichten wij dit ontwerp aan u toe en horen wij graag wat u ervan vindt. Dat doen wij digitaal op 2 december om 20.00 uur.

Meld u aan als u van plan bent mee te denken

Wij organiseren deze bijeenkomst vanwege de coronamaatregelen digitaal. Wilt u zich vooraf aanmelden? Dat kan via onderstaand formulier. U ontvangt een bevestiging van uw aanmelding op het door u opgegeven e-mailadres. Via dat e-mailadres ontvangt u op de dag van de bijeenkomst ook een link om de bijeenkomst digitaal bij te wonen.

Ook als u niet aanwezig kunt zijn, horen wij graag uw mening

Heeft u niet de mogelijkheid aanwezig te zijn op 2 december? De stukken die we op deze avond delen, kunt u vanaf 25 november ook vinden op onze website. U kunt dan via de website ook uw mening geven. Dit kan tot uiterlijk 3 december 2021.

Mail of bel als u nog vragen heeft

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via verkeer@gemeentealtena.nl. Of bel met Martijn Ciere via telefoonnummer 0183 - 51 61 00.

Hier kunt het ontwerp bekijken: Voorlopig ontwerp marktplein  PDF

Aanmeldformulier bijeenkomst herinrichting marktplein Wijk en Aalburg