Achtergrond Golf boven
Achtergrond Golf onder

Isolatie

Of u uw woning nu isoleert om te besparen, voor meer comfort of uit overtuiging, isoleren is altijd een goed idee. De gemeente hoort graag van u als woningeigenaar hoe we u daarbij kunnen helpen. Daarom nodigen we u uit voor Altena‚Äôs Isolatiegesprek. 

Hoe kan de gemeente ondersteunen?

Maatregelen als het energieloket en energiecoaches zijn er al. Tijdens de gesprekken hoort de gemeente graag waar inwoners (nog meer) behoefte aan hebben. Hoe kan de gemeente u ondersteunen bij het isoleren van uw woning? En hoe kunnen we zorgen voor een versnelling van de isolatie van woningen in Altena? Deze vragen staan centraal tijdens het gesprek.

Binnenkort meer Isolatie Gesprekken

Een aantal Isolatie Gesprekken hebben inmiddels plaatsgevonden. Binnenkort weten we waar en wanneer de andere gesprekken plaatsvinden. Dat kunt u dan hier lezen.

Ook voor huurders 

Bent u huurder van een woningcorporatie? Ook voor u zijn deze gesprekken interessant. De woningcorporaties zijn al volop aan de slag met isolatie. U krijgt tijdens deze avonden tips over wat u zelf kunt doen.

Dorpsteams

Om de plannen uit te voeren zoekt de gemeente inwoners die een dorpsteam willen vormen.  Dorpsteams gaan aan de slag om het isoleren van woningen in hun eigen dorp te versnellen. U kunt uw belangstelling doorgeven tijdens een van de avonden. Of stuur een mail naar duurzaam@gemeentealtena.nl