Achtergrond Golf boven
Achtergrond Golf onder

Kruispunt Zandpad

Aanpassing Jan Spieringweg, het Zandpad en ‘t Zand

Binnenkort starten we met onderhoudswerkzaamheden aan de Jan Spieringweg, het Zandpad en ’t Zand in Sleeuwijk. Om verkeersoverlast op en rond deze wegen tegen te gaan, nemen we ook een aantal verkeerskundige maatregelen. Graag nodigen we u uit voor een inloopavond waarin wij het ontwerp met u delen. Op deze avond horen wij ook graag uw mening.

Maatregelen tegen verkeersoverlast

Al geruime tijd is er sprake van verkeersoverlast op- en rondom deze wegen. Er wordt te hard gereden en er is een aantal onveilige oversteekpunten voor fietsers. Gelijktijdig met het asfaltonderhoud willen wij deze problemen aanpakken. Dit doen wij door op het traject een aantal verkeersplateau’s te plaatsen, de kruising Zandpad met ’t Zand opnieuw in te richten en een aantal andere maatregelen uit te voeren.

Wij horen graag uw mening

Graag lichten wij de plannen aan u toe en horen wij graag wat u er van vindt. U bent welkom om binnen te lopen op maandag 8 november tussen 19:00 uur en 20:30 uur in Dorpshuis de Bolderik in Sleeuwijk. Wij organiseren deze bijeenkomst uiteraard met inachtneming van de dan geldende coronamaatregelen. De beheerder van De Bolderik heeft aangegeven een coronatoegangsbewijs te vragen tijdens deze avond.

U heeft ook de mogelijkheid uw mening via de website te geven

Kunt u niet aanwezig zijn op 8 november? Geef dan uw mening via onderstaand reactieformulier. Dat kan tot uiterlijk 8 november 2021. De plannen voor de Jan Spieringweg, het Zandpad en ’t Zand kunt u hier downloaden 

Bel of mail gerust als u nog vragen heeft

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via e-mailadres verkeer@gemeentealtena.nl of via telefoonnummer 0183 - 51 61 00.

Reactieformulier aanpassing Jan Spieringweg, het Zandpad en ‘t Zand

Aanpassing Jan Spieringweg, het Zandpad en ‘t Zand