Achtergrond Golf boven
Achtergrond Golf onder

Midgraaf

Tussen 20 september en half november werken we aan de Midgraaf. De hele weg, tussen de A27 en de Biesheuvelweg, is in fases dicht. 

We beginnen met het deel tussen de Provincialeweg Zuid en de Duijlweg. 

15 november - 20 november

Van maandag 15 tot en met vrijdag 19 november vinden er werkzaamheden plaats aan de kruising Biesheuvelweg/Midgraaf. Doorgaand verkeer is dan niet mogelijk. Het verkeer wordt omgeleid via Klaverplak – Dodesteeg -  Zwaansheuveldijk  - Neer -  Andelseweg.

Soorten werkzaamheden

We voeren verschillende werkzaamheden uit op verschillende delen van de weg. Dat zijn:

  • Bermen verharden. We verharden kanten van de weg, zodat verkeer veilig voor elkaar uit kan wijken. We gebruiken hiervoor bermtegels. 
  • Onderhoud of reconstructie. Op sommige stukken brengen we een nieuwe laag asfalt aan. 
  • Passeerplaatsen. We maken een aantal passeerplaatsen (uitwijkplaatsen), waar tegemoetkomend verkeer voor elkaar kan uitwijken. 

Omleidingsroute 

Omleidingsroutes staan aangegeven. Bestemmingsverkeer kan ter plaatse komen. De hulpdiensten zijn op de hoogte. 

Whatsapp meldingen

Bewoners en gebruikers kunnen tijdens de uitvoering op de hoogte blijven via Whatsapp. Wilt u via Whatsapp op de hoogte  blijven? Stuur dan een mail naar: v.honings@gemeentealtena.nl. Vermeld in deze mail:

  • uw volledige naam
  • uw adres
  • alss u géén bewoner bent: waarom u gebruik maakt van de weg
  • telefoonnummer (voor whatsapp)

Uw gegevens worden opgeslagen in het projectdossier. De meldingen worden met een verzendlijst verstuurd en niet via een groep.

Informatie

Voor meer informatie en vragen kunt u contact opnemen met de projectleider Vincent Honings via 0183 - 51 67 51 of  v.honings@gemeentealtena.nl.