Regentonactie

25 euro korting op een regenton naar keuze bij Kolbach.

Regentonactie

Bespaar op water met een regenton! Tot 1 december krijgt u met de kortingsbon  € 25 korting op een regenton naar keuze bij tuincentrum Kolbach. Wacht niet te lang want op = op.

Vul de ingevulde kortingsbon  in en neem mee naar de winkel. De bon levert u in bij de kassa. Het bedrag wordt direct verrekend. Uw gegevens worden alleen gebruikt om de verspreiding van de regentonnen in de gemeente in beeld te brengen.

Eenvoudig regenwater opvangen en hergebruiken

Met een regenton vang je eenvoudig schoon regenwater op. Dat water kun je weer gebruiken voor bijvoorbeeld het lappen van je ramen en om je binnen- en buitenplanten water te geven.

Op de website van Kolbach vindt u instructies hoe u de regenton aan kunt sluiten.

Meer ideeën om uw tuin te vergroenen en klimaatadaptief te maken

Een regenton is niet het enige wat u kunt doen om uw tuin watervriendelijk te maken. U kunt bijvoorbeeld ook tegels of een schutting vervangen door groen. Meer inspiratie voor het vergoenen van uw tuin vindt u op www.natuurinclusiefaltena.nl.

Actievoorwaarden

• Korting is alleen geldig op vertoon van een volledig ingevulde bon.
  • Korting is geldig op alle regentonnen in het assortiment.
  • U woont in de gemeente Altena.
  • Maximaal één regenton per huishouden.
  • Korting is alleen geldig in de winkel, niet bij online bestellingen.
    • Regentonactie