Ben je ondernemer? Doe mee met de ondernemerspeiling!

Bijna 3.000 bedrijven in Altena ontvangen de vragenlijst

enquete2

Ondernemers zijn belangrijk voor de gemeente Altena. Graag willen we van hen horen hoe zij onze dienstverlening ervaren. Daarom voert I&O Research voor ons een ondernemingspeiling uit. Uiteraard blijft corona niet ongenoemd. De onderzoeksresultaten geven ons meer inzicht in de wensen en ambities van bedrijven en instellingen. Daarop kunnen we onze dienstverlening aanpassen.

Bijna 3.000 bedrijven in Altena ontvangen deze vragenlijst

In de week van 18 tot 23 januari ontvangt een willekeurige selectie van bijna 3.000 bedrijven een uitnodiging voor het onderzoek. Heeft u ook een uitnodiging ontvangen? Vertegenwoordig uw sector, doe mee met het onderzoek en vertel erover aan uw relaties! Hoe meer deelnemers, hoe groter het resultaat, hoe beter het ondernemers- en vestigingsklimaat in Altena.

I&O Research voert de ondernemerspeiling uit

I&O Research is een onafhankelijk onderzoeksbureau dat voor meerdere gemeenten dergelijke peilingen uitvoert.

Heeft u vragen over de ondernemerspeiling?

Neem dan contact op met de gemeente Altena:

•                     Team Publiek, Nicole de Vet, n.devet@gemeentealtena.nl ;
of
•                     Team Ondernemen, Henry de Vaan, h.devaan@gemeentealtena.nl.