Bijeenkomsten windmolens Waalwijk

Eerste bijeenkomst is op dinsdag 17 mei van 19.00 tot 21.00 uur in Sociaal Cultureel Centrum Den Bolder in Waspik

windmolens

Wat zijn de mogelijke effecten van zonne- en windenergie in Waalwijk? Dat wordt dit jaar onderzocht in de milieueffectrapportage. De gemeente Waalwijk organiseert dit jaar diverse themamarkten voor belanghebbenden. Ook inwoners van gemeente Altena zijn van harte welkom om het gesprek aan te gaan over het onderzoek en hun input te geven.

De eerste bijeenkomst is op dinsdag 17 mei van 19.00 tot 21.00 uur in Sociaal Cultureel Centrum Den Bolder in Waspik. Thema die avond is Landschap en ecologie. Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar duurzaam@waalwijk.nl.

Themamarkten en inloopspreekuur

Gedurende het jaar organiseert Waalwijk 5 inloopbijeenkomsten waarin steeds een  concreet onderzoeksthema centraal staat. Stel uw vragen of ga in gesprek met experts, onderzoekers, initiatiefnemers en lokale belangenverenigingen.

Ook is er iedere dinsdag een inloopspreekuur van 15.00 uur tot 17.00 uur in Cultureelcentrum Zidewinde in Sprang-Capelle (Julianalaan 2). U kunt zonder afspraak langskomen om uw vragen te stellen of input voor het onderzoek aan te dragen.

De gemeente Waalwijk wil met deze bijeenkomsten alle belangen zo goed mogelijk in beeld brengen, zodat de gemeenteraad van Waalwijk later een zorgvuldig besluit kan nemen over de zonnevelden en windturbines.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u terecht op: waalwijk.nl/duurzame-energie. Daar kunt u zich ook aanmelden voor de nieuwsbrief Zonne- en windenergie in Waalwijk. Hebt u tussendoor een vraag of opmerking? Stuur dan een e-mail naar duurzaam@waalwijk.nl.