Achtergrond Golf boven
Achtergrond Golf onder

Buiten bewegen, erop uit in Altena

Ontdek nieuwe routes in Altena

fietsers

Sport en bewegen in de openbare ruimte is populair. Denk aan recreatief wandelen/fietsen, hardlopen, wielrennen, zwemmen, bootcamp, skeeleren of sporten op een trapveldje. Duursporten is nu de snelst groeiende sporttak in Nederland.

Als inwoner van Altena kent u vast een mooie wandel- of fietsroute in of bij uw dorp. Tijdens Nationale Sportweek willen wij u uitdagen een andere route in Altena uit te proberen. Trek er samen met familie, buren of vrienden op uit en laat u verrassen. Maak tijdens uw wandeling of fietstocht een leuke en/of actieve foto en plaats die op Facebook of Twitter met de hashtag #onsmooiealtena

Bent u geen wandelaar of fietser maar bent u wel actief bezig in de buitenlucht? Ook dan kunt u een foto maken. Bijvoorbeeld terwijl u een pull-up doet in één van de groene ruige ruimtes of beweegtuinen. Of een mooie actiefoto van een trick op een skatebaan.

Uiteraard is één week te kort om alle mooie en/of actieve plekjes te vinden. Dus ook na Nationale Sportweek kunt u erop uit gaan. Buiten bewegen is heerlijk, even de gedachten verzetten, goed voor de gezondheid en: je bepaalt zelf het tijdstip.

Hop hop, gas erop :)