Cursus Politiek Actief afgerond

Certificaten uitgereikt aan deelnemers.

Politiek actief

Symbolisch overhandigde burgemeester Egbert Lichtenberg dinsdagavond 1 juni  de deelnamecertificaten uit aan de deelnemers van de cursus Politiek Actief in Altena. Symbolisch, omdat het om een online-uitreiking ging (de echte certificaten kregen de deelnemers per post). Voorafgaand aan de raadsvergadering blikten de ruim 30 deelnemers terug op de cursus, bedoeld om inwoners met interesse voor de lokale politiek een kijkje achter de schermen te geven. “Leerzaam” “Interessant” “Smaakt naar meer! ” waren enkele van de reacties.

De cursus bestond uit vijf bijeenkomsten over staatsinrichting, de gemeentelijke organisatie en de gemeenteraad. Deelnemers gingen in gesprek met raadsleden en kregen een debattraining. Deelnemers:  bedankt voor jullie bijdrage en we zijn benieuwd wie we straks terugzien in de gemeenteraad, een raadsfractie, dorpsraad, stichtingsbestuur, of misschien op de tribune van de gemeenteraad!

Meer informatie over de cursus Politiek Actief? Neem contact met de griffie (griffie@gemeentealtena.nl)