CycloMedia maakt foto’s

De komende maanden worden in de gemeente foto’s gemaakt door CycloMedia.

Cyclomedia auto

Met speciaal uitgeruste auto’s maakt CycloMedia 360 graden panoramafoto’s vanaf de openbare weg.

Waarom deze foto’s?

Deze foto’s worden door de gemeente gebruikt voor bijvoorbeeld inspectie en beheer van de openbare ruimte, handhaving van openbare orde en veiligheid en ontwikkeling van ruimtelijke plannen.

Niet openbaar

De opnamen worden niet op internet gepubliceerd of op een andere manier openbaar gemaakt.  Personen en kentekens worden onherkenbaar gemaakt. CycloMedia heeft haar activiteiten aangemeld bij het Autoriteit Persoonsgegevens en heeft een Functionaris Gegevensbescherming aangesteld om toezicht te houden op de toepassing en naleving van AVG.

Vragen?

Voor vragen of het aantekenen van bezwaar kunt u contact opnemen met CycloMedia Technology B.V., Postbus 2201, 5300 CE Zaltbommel. Voor meer informatie: www.cyclomedia.com.