Achtergrond Golf boven
Achtergrond Golf onder

Dat verdient meer dan een bloemetje …

Voordragen kan tot 1 juli 2023.

lintjes

Woensdag 26 april ontvingen 16 inwoners uit onze gemeente een Koninklijke Onderscheiding. Misschien kent u ook wel een vrijwilliger die bijzonder werk doet voor de samenleving? Denk aan een vrijwilliger die zich al 20 jaar voor de ouderen in de wijk inzet. Of iemand die een flink aantal uren per week onderhoud doet op de vereniging. Die persoon zou u wel eens in het zonnetje willen zetten. Niet alleen met een bloemetje, misschien zelfs met een lintje!

U kunt iemand voordragen voor een Koninklijke Onderscheiding

Ook in 2024 vindt in de gemeente Altena de lintjesregen plaats: dit gebeurt op de laatste werkdag voor Koningsdag. Kent u iemand in uw omgeving die al zeer lange tijd vrijwilligerswerk doet? Dan kunt u hem of haar voordragen voor een Koninklijke Onderscheiding.

U kunt contact met ons opnemen als u iemand wilt voordragen

U kunt dan bellen met Inge van der Burgt via 0183 – 51 62 24 of met Suzanne Pols-Hovenga via 0183 - 51 62 25 of een mail sturen naar bestuurssecretariaat@gemeentealtena.nl. Zij kunnen aangeven of het vrijwilligerswerk in aanmerking komt voor een Koninklijke Onderscheiding. Zij kunnen u ook alles vertellen over het aanvragen van een Koninklijke Onderscheiding. Er gelden namelijk verschillende voorwaarden bij de aanvraag.

Lees meer over de voorwaarden en de procedure op de pagina Koninklijke Onderscheidingen.