Bouwkavels te koop

Inschrijven kan tot 1 mei 2019

bouwkavels

De gemeente Altena heeft bouwkavels te koop.

Inschrijven voor deze kavels is vrij

U hoeft geen sociale en/of economische binding te hebben met de gemeente Altena.

U kunt zich inschrijven door een e-mail te sturen naar: bouwkavels@gemeentealtena.nl. In die e-mail geeft u aan wat uw naam, telefoonnummer en voorkeurskavel is. U kunt tot maximaal 3 voorkeuren opgeven.

Uw inschrijving ontvangen we graag uiterlijk 1 mei 2019

Bij meerdere inschrijvingen zal er voor de kavels die zijn gelegen in de voormalige gemeente Woudrichem en Werkendam worden toegewezen middels de gemeentelijke wachtlijst en zal voor de kavels die zijn gelegen in de voormalige gemeente Aalburg een loting plaatsvinden.

Optie al verstrekt?

Het is mogelijk dat op het moment van plaatsing van deze advertentie een optie is verstrekt op een betreffende kavel. In dat geval informeren wij u daar binnen de inschrijvingstermijn over, zodat u de mogelijkheid hebt binnen de inschrijvingstermijn uw voorkeurskavel te wijzigen.

Overzicht van de bouwkavels  (Lees voor)(Pdf)

Neem voor meer informatie over de ligging van de kavels, de mogelijkheden en de inschrijving contact op met Sandra van Tilborg via 0183 - 51 68 17.