Verkoop komborden

Inwoners die belangstelling hebben voor een oud kombord kunnen zich inschrijven.

Komborden

Gemeente Altena verkoopt de oude plaatsnaamborden. Voor € 25 kunt u een bord aanschaffen. Als er meer belangstelling is dan er borden zijn gaan we loten.

Bord kopen

Heeft u belangstelling voor een bord? Schrijf u in! De inschrijving loopt tot en met 28 februari.

Is er meer vraag dan er borden zijn, dan worden de borden verloot. U krijg in maart bericht als u een bord kunt ophalen.

Bord voor ieder dorpshuis

Van ieder dorp wordt 1 oud kombord aangeboden aan het dorpshuis in die plaats.

Opbrengst naar goed doel

Het bedrag dat opgehaald wordt met de verkoop van de plaatsnaamborden gaat naar een goed doel in de gemeente. Inwoners kunnen heel februari stemmen op het doel van hun keuze: de Molenstichting, SamenLoop voor Hoop Altena of het Altena United Festival van CultuurPunt Altena. Stem op het goede doel van uw keuze