Dussen: nieuwe waterleiding langs Molenkade

Start op 5 juli

Molenkade Dussen

Maandag 5 juli start Brabantwater met de aanleg van een nieuwe waterleiding langs de Molenkade in Dussen. Tussen het Groot-Zuideveld en het Molenplantsoen komt een nieuwe leiding in het voetpad langs de woningen/winkels.

De werkzaamheden duren ongeveer 4 weken. De Molenkade blijft tijdens het werk bereikbaar. Enige verkeershinder is niet uit te sluiten omdat de rijbaan tijdelijk wordt versmald. Ook is er dan wat minder parkeerruimte beschikbaar.

Voor vragen over deze werkzaamheden kunt u contact opnemen met Eric de Graaf van Brabantwater, via telefoonnummer 073 - 683 89 00.

Opknappen Molenkade

Aan het einde van de zomervakantie start de gemeente met een flinke opknapbeurt van de Molenkade. Tussen het Molenplantsoen en de provinciale weg richten we de weg wat anders in; meer groen, nieuwe bestratingen, asfalt en verlichting (zie de afbeelding).

Deze werkzaamheden duren waarschijnlijk tot medio november. Meer informatie over dit werk volgt in augustus. Heeft u nu al vragen? Neem dan contact op met Corné Mudde, telefoonnummer 0183 – 51 67 29, of via c.mudde@gemeentealtena.nl.