Een kinderkledingpakket voor minima in Altena

Pakket nieuwe kleren voor kinderen/jongeren van 4 tot 18 jaar

Kledingrek kinderkleding

De wintermaanden komen eraan. Tijd voor nieuwe winterkleren. Stichting Leergeld WBO biedt gezinnen met een minimum inkomen de mogelijkheid om een pakket kinderkleren voor de winter aan te schaffen. Het pakket bestaat uit nieuwe kleren, inclusief schoenen en is bedoeld voor kinderen/ jongeren in de leeftijd van 4 tot 18 jaar. Stichting STOP Kinderarmoede zorgt voor de levering van het kledingpakket.

Bent u al bekend bij Stichting Leergeldwbo?

Gezinnen die bekend zijn bij Leergeldwbo krijgen een mailbericht per kind.
Heeft u vragen over het mailbericht dan kunt u het beste mailen naar info@leergeldwbo.nl.

Doet u voor het eerst een aanvraag?

Nieuwe gezinnen kunnen zich het beste aanmelden voor een kinderkledingpakket via het Kindpakket aangeboden door de gemeente Altena www.gemeentealtena.nl/kindpakket.
Gezinnen die nieuw aanvragen mogen er rekening mee houden dat een toekenning van een kinderkledingpakket meer tijd vraagt. Dat betekent dat u in de eerste weken van 2021 bericht krijgt.

Stichting Leergeldwbo vindt u op www.leergeldwbo.nl.

Heeft u vragen over het kinderkledingpakket zelf dan kunt u contact opnemen met stichting STOP via telefoonnummer 048 - 84 12 714. Medewerkers kunnen uw vragen beantwoorden en u verder helpen met de aanvraag van uw pakket. Kijk voor meer info op www.stichtingstop.com.